Viszonteladói partnerkapcsolat

Az InterNet-X a megyében számos településen van jelen viszonteladói révén. Ügyfeleinknek nem szükséges a központi ügyfélszolgálatunkhoz fáradnia, ha felmerülő igényét vagy gondját nem sikerülne telefonos vagy online ügyfélszolgálatunkon megoldani.

Viszonteladóink az együttműködési megállapodás keretében minőségi szinten gyors ügyintézéssel tudnak az ügyfelek rendelkezésére állni a legtöbb ügyfélszolgálati kérdésben. Békés megyében található viszonteladóinkat az alábbi listából ismerheti meg. Ha Önnek cége vagy üzlete számítástechnikával, távközléssel foglalkozik olyan területen ahol még nincs képviseletünk, szívesen látnánk üzleti partnerünkként. A további részletes feltételekért kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Telefon: 06 66 333-333
Fax: 06 66 333-339
E-mail: ugyfelszolgalat@internet-x.hu

Az InterNet-X a megyében számos településen van jelen viszonteladói révén Önnek nem szükséges a központi ügyfélszolgálatunkhoz fáradnia, ha felmerülő igényét vagy gondját nem sikerülne telefonos vagy online- ügyfélszolgálatunkon megoldani.

Viszonteladóink az együttműködési megállapodás keretében minőségi szinten gyors ügyintézéssel tudnak az Ön rendelkezésére állni a legtöbb ügyfélszolgálati kérdésben. Békés megyében található viszonteladóinkat az alábbiakban ismerheti meg. Forduljon hozzájuk bizalommal.

Az InterNet-X a megyében számos településen van jelen viszonteladói

  • Békés – Electric Áruház
  • Békéscsaba – Telemax Távközléstechnika szaküzlet
  • Gyomaendrőd – Mágus-Comp Számítástechnika szaküzlet
  • Mezőhegyes – Datasafe Kft.