Bemutatkozás

Az InterNet-X Magyarország Kft. Békés megyei fiatal cég, mely 2005-óta működő folyamatosan fejlődő vállalkozás.

InterNet-X Magyarország Kft.

Cégünk fiatalos, lendületes csapata többéves műszaki, kivitelezési és szolgáltatási tapasztalattal rendelkezik. Az indulás óta eltelt idő alatt olyan újszerű műszaki megoldásokkal álltunk elő, ami a felhasználóink számára kiemelt biztonságot és kedvező szolgáltatást jelent. 2008-ban az Internet szolgáltatás mellett saját hálózatunkon vezetékes telefonszolgáltatást is nyújtunk, kis és nagykereskedelmi ügyfelek részére egyaránt.

InterNet-X Magyarország Kft.

2010 nyarán pedig megkezdtük a kábeltévé szolgáltatás nyújtását is a békéscsabai optikai hálózatunkon, ezzel teljessé téve a szolgáltatási palettánkat.
Folyamatosan dolgozunk olyan további megoldásokon, ami kedvezőbb árú Internet eléréseket és szolgáltatási csomagokat hozhat a jövőben, ami a távközlési piacon létfontosságú a fennmaradás és a területi piacvezetés érdekében.

Kezdetektől fogva kiemelten fontosnak tartottuk a megye városain kívüli, további kis településeket, ahol sem az országos szolgáltatók, sem a helyi konkurencia nem akart, vagy nem kívánt elindulni saját szolgáltatásaikkal. A megyére jellemző, kisebb költségvetés, sok esetben nem is vonzó a konkurenciáink számára, akik nem tudnak, vagy nem akarnak helyi képviseleteket, központokat fenntartani. A kis települések minimális előfizetői száma hosszú távon nyújthat csak megtérülést, rövidtávon nem. Cégünk, kihasználva a munkatársaink, és a viszonteladóink földrajzi elhelyezkedését szinte minden ilyen kisebb településen jelen kíván lenni valamilyen formában, mert úgy gondoljuk, hogy mindenkinek joga van szélessávú Internet hozzáférésre.

Egyedülálló módon, együttműködésben a különböző településeken már jelen lévő szolgáltatókkal, olyan Internet elérési szolgáltatásokat nyújtunk, ami egyedüli kivitelezőként elképzelhetetlen lenne. Folyamatosan keressük a további partnereket az újabb és újabb területek bekapcsolására.

Reméljük, hogy szolgáltatásaink között Ön is megtalálja az igényeire leginkább megfelelő csomagot, és így Ön is az InterNet-X elégedett ügyfelei között tudhatja magát.