Bemutatkozás

Az InterNet-X Magyarország Kft. Békés megyei fiatal cég, mely 2005-óta működő folyamatosan fejlődő vállalkozás.

Internet-X - Iroda

Cégünk fiatalos, lendületes csapata többéves műszaki, kivitelezési és szolgáltatási tapasztalattal rendelkezik. Az indulás óta eltelt idő alatt olyan újszerű műszaki megoldásokkal álltunk elő, ami a felhasználóink számára kiemelt biztonságot és kedvező szolgáltatást jelent. 2008-ban az Internet szolgáltatás mellett saját hálózatunkon vezetékes telefonszolgáltatást is nyújtunk, kis és nagykereskedelmi ügyfelek részére egyaránt.

Internet-X - Munkatársaink

2010 nyarán pedig megkezdtük a kábeltévé szolgáltatás nyújtását is a békéscsabai optikai hálózatunkon, ezzel teljessé téve a szolgáltatási palettánkat.
Folyamatosan dolgozunk olyan további megoldásokon, ami kedvezőbb árú Internet eléréseket és szolgáltatási csomagokat hozhat a jövőben, ami a távközlési piacon létfontosságú a fennmaradás és a területi piacvezetés érdekében.

Kezdetektől fogva kiemelten fontosnak tartottuk a megye városain kívüli, további kis településeket, ahol sem az országos szolgáltatók, sem a helyi konkurencia nem akart, vagy nem kívánt elindulni saját szolgáltatásaikkal. A megyére jellemző, kisebb költségvetés, sok esetben nem is vonzó a konkurenciáink számára, akik nem tudnak, vagy nem akarnak helyi képviseleteket, központokat fenntartani. A kis települések minimális előfizetői száma hosszú távon nyújthat csak megtérülést, rövidtávon nem. Cégünk, kihasználva a munkatársaink, és a viszonteladóink földrajzi elhelyezkedését szinte minden ilyen kisebb településen jelen kíván lenni valamilyen formában, mert úgy gondoljuk, hogy mindenkinek joga van szélessávú Internet hozzáférésre.

Egyedülálló módon, együttműködésben a különböző településeken már jelen lévő szolgáltatókkal, olyan Internet elérési szolgáltatásokat nyújtunk, ami egyedüli kivitelezőként elképzelhetetlen lenne. Folyamatosan keressük a további partnereket az újabb és újabb területek bekapcsolására.

Reméljük, hogy szolgáltatásaink között Ön is megtalálja az igényeire leginkább megfelelő csomagot, és így Ön is az InterNet-X elégedett ügyfelei között tudhatja magát.

Figyelemmel kísérve a megye gazdasági helyzetét és lehetőségeit, azon dolgozunk, hogy az adott területre, településre leginkább megfelelő rendszert és együttműködést teremtsük meg. Nem alkalmazható ugyanaz a pénzügyi és/ vagy műszaki megoldás mindenhol. Cégünk ezen stratégiája eddig sikeresnek bizonyult és megannyi ügyfél és partner élvezheti ennek gyümölcsét.

Szeretnénk, ha idővel minden háztartásban ott lenne az Internet elérés lehetősége, az adott körülményekre szabott formában és áron.

Úgy gondoljuk, hogy az újonnan megjelenő pályázatok és lehetőségek mellett nem szabad elmennünk, meg kell ragadnunk minden olyan fejlesztési lehetőséget, ami a mai információs társadalom igényeit szolgálja.