Bemutatkozás

Az InterNet-X Magyarország Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég. Békéscsaba és vonzáskörzetében élők helyi internetszolgáltatója már közel 20 éve.

Fő profilunk a szélessávú Internet-hozzáférési szolgáltatás. Székhelyünk és kollégáink is Békéscsabához kötődnek, helyi szolgáltatóként személyesen elérhetőek vagyunk az ügyfélszolgálatunkon, ahol örömmel fogadjuk ügyfeleinket.

2010-ben megkezdtük a kábeltévé szolgáltatás nyújtását is a Békéscsabán saját beruházásban már megépült nagy sebességű optikai hálózatunkon, ezzel teljessé téve a szolgáltatási palettánkat.

Békéscsabán lakótelepi- társasházi, valamint ipari környezetben kiépített optikai vezetékes hálózatunkon már több mint 5 000 háztartást érünk el. Szolgáltatásaink prémium minőséget képviselnek a telekommunikációs piacon.

Cégünk célja a jövőben is a korszerű optikai hálózatépítés folytatása a város még le nem fedett területein a helyi vállalkozások, illetve a lakosság számára egyaránt.

Internet-X - Iroda

Miben vagyunk jók?

Szolgáltatásainkat kifejezetten a helyi lakosság és az itt működő vállalkozások, intézmények igényei alapján alakítottuk ki.

Lakossági ügyfelek részére minden igényt kielégítő, kedvező csomagkínálattal rendelkezünk, míg a kis-közép- és nagyvállalatoknak, intézményeknek, illetve speciális igényű esetekben egyedi megoldásokat biztosítunk. Sikerességünk alapja a széles termékportfóliónk, melyben megtalálhatóak a különböző telefonszolgáltatások, a magas rendelkezésre állású bérelt vonali Internet és adathálózati szolgáltatások.

Szeretnénk, ha idővel minden háztartásban ott lenne az Internet elérés lehetősége, az adott körülményekre szabott formában és áron.

Reméljük, hogy szolgáltatásaink között Ön is megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő csomagot, és így Ön is az InterNet-X elégedett ügyfelei között tudhatja magát.