Közműegyeztetés

Cégünk, az InterNet-X Magyarország Kft. távközlő hálózatának közműegyeztetői időalapú díjazás ellenében megvizsgálják, hogy a Létesítő által tervezett létesítmény érinti-e cégünk hálózatát, érintettség esetén milyen elvárásoknak kell eleget tennie a Létesítőnek cégünk hálózatának védelme érdekében. Ezek betartása mellett, a terv szerinti kivitelezéshez megadjuk a közműkezelői hozzájárulást.
Érintetlenség esetében a közmű egyeztetési nyilatkozat egyben kerül kiállításra a közműkezelői nyilatkozattal.

Érintettség esetében adatszolgáltatást biztosítunk a Létesítő ügyfél irányába az érintettség pontos megjelölésével, melyet a fel kell vezetni tervekre és ismételten megküldeni részünkre. Közműkezelői nyilatkozatot csak ezt követően áll módunkban kiállítani. Az InterNet-X Magyarország Kft. a beadott anyagok elbírálását és értékelést a beadástól számított 10 munkanapon belül vállalja. A beérkezett igényeket azok beérkezésének sorrendjében dolgozzuk fel, sürgős esetben – illetve amennyiben kapacitásaink engedik – sürgősségi felár mellett elsőbbségi elbírálás kérhető, melynek vállalási határideje 3 munkanap.

Kapcsolat

Email: kozmu@internet-x.hu

Személyesen időpont egyeztetés után központi irodánkban: http://www.internet-x.hu/ugyfelszolgalat/

Időpont egyeztetés a 66 / 333 – 336 telefonszámon lehetséges.

Közműegyeztetésre minden esetben a következőket kérjük benyújtani:

  • Kérelmező megnevezése
  • Tervdokumentáció 1 példánya
  • Tervdokumentáció műszaki leírása
  • Tervező jogosultságának igazolása
  • Lehetőség szerint a gyorsabb és pontosabb ügyintézés érdekében az anyagokat elektronikus formában is (pdf, dwg, dxf EOV rendszerben) kérjük megküldeni.

Közműegyeztetés, adatszolgáltatás díjai:

Tervdokumentációnként: 6 000 Ft/óra.

Magánszemély igénylő 1. közműegyeztetése (magántulajdonú ingatlan közműbekötése esetén): Díjtalan

Szakfelügyelet díja: 6 800 Ft/óra továbbá kiszállási díj: 4 000 Ft (Békéscsabai telephelytől számítva 10 km-en belül, felette 2000 Ft+ 120 Ft/megkezdett km).

Sürgősségi felár: 50%, amely minden igénybevett szolgáltatásra vonatkozik.

Adatszolgáltatás elektronikusan díjmentes, papír alapon megkezdett A3-as szelvényenként 3000 Ft.

Minden esetben megkezdett munkaórát számlázunk. A feltüntetett árak nettó árak, nem tartalmazzák a hatályos ÁFA összegét.

Amennyiben a kivitelezés érinti az InterNet-X Magyarország Kft. hálózatát és a közműegyeztetés szakfelügyeletet ír elő, a szakfelügyelet megrendelése kötelező, ellenkező esetben az InterNet-X Magyarország Kft. a műszaki átadáshoz nem járul hozzá.  Kérjük, hogy a kivitelezés megkezdése előtt minimum 8 nappal írásban értesítse az InterNet-X Magyarország Kft.-t a munkakezdés helyének, időpontjának és a felelős építésvezetőnek megjelölésével.