FIGYELEM ÁSZF VÁLTOZÁS!

2016. november 01. | Ügyfélszolgáslat

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az InterNet-X Magyarország Kft. 2016. november 01. napi hatállyal módosítja az internet szolgáltatásának Általános Szerződési Feltételeit (továbbiakban: ÁSZF).

A módosítással érintett részek és mellékletek nagy terjedelmük miatt nem kerülnek jelen közlemény útján közzétételre, azonban honlapunk “letölthető dokumentumok” menüpontja alatt részletes tájékoztató dokumentum érhető el.

Mindezek alapján 2016. november 01. napjától a szolgáltató internet-hozzáférés szolgáltatásra irányadó Általános Szerződési Feltételeinek legfontosabb változása a következő és amely miatt az alábbi tárgykörben, az alábbi feltételek módosulnak:

Az ÁSZF 16.1. számú mellékletében feltüntetésre kerültek a 2017. január 1-után az internet szolgáltatásra vonatkozó csökkentett 18%-os ÁFA tartalmú bruttó listaárak.

A fenti módosításokkal kapcsolatban tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy az Előfizető jogosult szerződését 15 napon belül hátrányos jogkövetkezmények nélkül felmondani. Amennyiben Előfizető határozott időtartamra kötelezettséget vállalt, a felmondáskor a kötelezettség vállalásért cserébe kapott kedvezményeit elveszíti, azok egy összegben esedékessé válnak a szerződés megszűnésének napján.

Az új teljes ÁSZF, ügyfélszolgálatunkon az 5600 Békéscsaba, Jókai u. 23/7 alatt, honlapunkon, a www.internet-x.huoldalon megtalálhatóak. A módosítások közzététele az információs tv csatornánkon is folyamatosan megtekinthető.

Internet szolgáltatás – ÁSZF
Változási jegyzék – ÁSZF módosításról