X-airNET Business

Mikrohullámú internet szolgáltatás üzleti célra

Mikrohullámú csomagjainkat azon érdeklődőknek ajánljuk, akinél hagyományos vezetékes kapcsolat nincs kiépítve vagy nem kiépíthető, valamint nem adatforgalom alapú számlázást szeretnének. A szolgáltatás a települések vonzáskörzetében, külterületen is rendelhető.

X-airNET-Business díjcsomagjaink Békési, Békéscsabai, Kétsopronyi, Orosházi, Telekgerendási hálózatunkon

  X-airNET-BusinessBBO 30 X-airNET-BusinessBBO 602 X-airNET-BusinessBBO 1202
Maximális sebesség1 (letöltés/feltöltés) 30/5 Mbit/s 60/10 Mbit/s 120/20 Mbit/s
Rendes körülmények között elérhető sebesség1 (letöltés/feltöltés) 25/4 Mbit/s 50/8 Mbit/s 80/10 Mbit/s
Minimális sebesség1 (letöltés/feltöltés) 4/1 Mbit/s 10/3 Mbit/s 15/4 Mbit/s
Adatforgalmi korlát korlátlan
Szolgáltatás havidíja 1 éves szerződés esetén 6 900 Ft 13 900 Ft 19 900 Ft
Szolgáltatás alap havidíja 12 000 Ft 24 000 Ft 30 000 Ft

X-airNET-Business díjcsomagjaink Dévaványai, Gyomaendrődi hálózatunkon

  X-airNET-BusinessDGYK 20 X-airNET-BusinessDGYK 402 X-airNET-BusinessDGYK 602
Maximális sebesség1 (letöltés/feltöltés) 20/3 Mbit/s 40/6 Mbit/s 60/10 Mbit/s
Rendes körülmények között elérhető sebesség1 (letöltés/feltöltés) 12/2 Mbit/s 23/4 Mbit/s 35/7 Mbit/s
Minimális sebesség1 (letöltés/feltöltés) 3/0,6 Mbit/s 5/1 Mbit/s 8/2 Mbit/s
Adatforgalmi korlát korlátlan
Szolgáltatás havidíja 1 éves szerződés esetén 6 900 Ft 13 900 Ft 19 900 Ft
Szolgáltatás alap havidíja 12 000 Ft 24 000 Ft 30 000 Ft

A feltüntetett árak nettó díjak, az áfa összegét nem tartalmazzák!
1 : A Szolgáltató által az előfizetői szerződésben vállalt le-és feltöltési sebességek:

 • Maximális (Névleges) sebesség: amelyet az Előfizető a szolgáltatás igénybevétele során megtapasztalhat.
 • Rendes körülmények között elérhető sebesség: amely naptári naponként legalább az idő 90%-ában meghatározott mértékben az Előfizető rendelkezésére áll.
 • Minimális (Garantált) sebesség: amely minden esetben az előfizető rendelkezésére áll.
 • A sebesség pontos számítása a kettő hatványa szerint történik. A jelölt érték bruttó sebesség, vagyis tartalmazza a hálózati forgalom irányításához szükséges jeleket is.

2 : Előzetes technikai felmérés szükséges. Az előzetes elbírálást 1 munkanapon belül vállaljuk, amennyiben nem szükséges helyszíni vizsgálat. Új végpont vagy amennyiben az egyedi műszaki körülmények miatt szükségessé válik a helyszíni felmérés azt az igény bejelentéstől számított 15 napon belül tudjuk vállalni. A technikai felmérés díjmentes.

Akció leírása

Akciós feltételek az 1 éves hűségidő vállalásával vehetők igénybe. 1 éves hűségvállalás esetén, kiépítési díj nettó 10 000 Ft fizetendő. További feltétel: szerződéskötés alkalmával előre be kell fizetni az első két hónap havidíját és a választott konstrukció szerinti díjakat.

ALAPSZOLGÁLTATÁSOK

 • Korlátlan Internet hozzáférés egy üzleti felhasználó részére, a csomagban foglalt sebességek (minimum/maximum) mellett vehető igénybe.
 • Minden csomaghoz díjmentesen tartozik 1 db postafiók 500 megabyte tárhely
 • Szolgáltatás éves rendelkezésre állása: 96%
 • Hibaelhárítás megkezdése 48 órán belül

Szolgáltatás feltételei

InterNet-X hálózati elérés a megfelelő műszaki paraméterekkel, amelyet munkatársaink vizsgálnak meg, előzetes információt Ügyfélszolgálatunktól kaphat. A szolgáltatást igénybe venni az előfizetői szerződés megkötésével lehetséges. A szolgáltatás megfelelő minőségben történő biztosítása érdekében csak az InterNet-X által biztosított vevőberendezéssel vehető igénybe. Az InterNet-X fenntartja magának a jogot, hogy ügyfeleinek sebsséget adott havi 1 TB (BBO csomagok esetében) 750 GB (DGYK csomagok esetében) adatforgalom elérése után 1/0,5 Mbit/s-ra csökkentse (Extrém használat). A kihelyezett eszköz(ök) a Szolgáltató tulajdonában maradnak. Az Előfizető köteles a Szolgáltató által biztosított eszközök felelős őrzésére és jó gazdának megfelelő módon történő használatára. A nem üzemszerű használatból, az Előfizetőnek felróható okból történő meghibásodás,
megsemmisülés, vagy eltűnés esetén, az Előfizetőnek kártérítési kötelezettsége keletkezik a Szolgáltató felé, melyet a Szolgáltató írásbeli kérésére 15 napon belül köteles egy összegben megfizetni a Szolgáltató részére.

Kiépítési díj

A kiépítési díj kedvezmény nélkül nettó 20 000 Ft. A kiépítési díj tartalmazza az egy végponthoz történő kiépítés munkadíját. Minden további anyagfelhasználás és végpontkiépítés díjköteles. A kiépítési díj meglévő antenna árbócra, vagy meglévő fali oldaltartóra helyezve, maximum 25m UTP kábel számítógépnél történő végződtetés esetén érvényes. A kiépítési díj nem tartalmazza a további szükséges kellékanyagokat (pl. új antennatartó, kábelcsatorna, stb). Minden szerződéskötést kiépítési felmérés előz meg, amely során munkatársaink a szolgáltatáshoz szükséges előfzetői végpont kiépíthetőségét megvizsgálják. A szolgáltatást csak az elégséges feltételek fennállása esetén vállaljuk kiépíteni (tiszta optikai rálátás a mikrohullámú központunkra, meglévő antennatartó, stb.). A felmérés díjmentes.

KIZÁRÓLAG ELŐFIZETÉSSEL RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

 • Fix publikus IP cím:
  • 3 500 Ft + 27% ÁFA/hó Akciós előfizetési díj
  • 4 500 Ft + 27% ÁFA/hó Alap előfizetési díj
 • Saját domain név: 6 660 Ft + 27% ÁFA/év
 • Saját domain név és 500 MB webtárterület: 9 992 Ft + 27% ÁFA/év
 • További postafiókok: 300 Ft + 27% ÁFA/db/hónap, vagy 3 000 Ft + 27% ÁFA/db/év

Mikrohullámú internet szolgáltatásunk bemutatása

A mikrohullámú szolgáltatásunk alapját képező kapcsolat egy vezeték nélküli adatkapcsolat ahol az ügyfélhez telepített antennás-rádiós eszköz a mi központi antennánkkal kommunikál. A szolgáltatás csak a központok meghatározott hatósugarában érhető el. Az antennák között tiszta optikai kapcsolatnak kell lenni, egyéb esetben a szolgáltatás nem vagy elégtelen minőségben működne. Mivel ez az Internet elérési megoldás teljes mértékben saját hálózaton történik, így a felhasználóknál nem szükséges kábeltelevíziós vagy telefon előfizetés fenntartás.

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETEINK

Mikrohullámú szolgáltatási területeinket ide kattintva tekintheti meg.

Kérdése van? Keresse ügyfélszolgálatunkat.