X-NET2024

Szélessávú optikai INTERNET Szolgáltatás Területi akció lakossági előfizetők részére

FTTB és FTTH szolgáltatási területeinket ide kattintva tekintheti meg.

FTTH és FTTB – OPTIKAI HÁLÓZATON
Maximális sebesség1 (letöltés/feltöltés) 333/111 Mbit/s2 666/222 Mbit/s2 999/333 Mbit/s2 1222/444 Mbit/s3
Rendes körülmények között elérhető sebesség1 (letöltés/feltöltés) 99/77 Mbit/s 333/111 Mbit/s 666/222 Mbit/s 777/333 Mbit/s
Minimális sebesség1 (letöltés/feltöltés) 33/22 Mbit/s 222/66 Mbit/s 333/99 Mbit/s 444/111 Mbit/s
Akciós előfizetési díj (1 éves hűséggel) e-kedvezménnyel 4 800 Ft 5 600 Ft 6 400 Ft 9 600 Ft
Adatforgalmi korlát korlátlan
Akciós előfizetési díj (1 éves hűséggel) 5 220 Ft 6 020 Ft 6 820 Ft 10 020 Ft
Akciós előfizetési díj (hűség vállalása nélkül) 6 500 Ft 7 560 Ft 8 715 Ft 14 700 Ft

A feltüntetett árak bruttó díjak, az áfa összegét tartalmazzák!
1 : A Szolgáltató által az előfizetői szerződésben vállalt le-és feltöltési sebességek:

  • Maximális (Névleges) sebesség: amelyet az Előfizető a szolgáltatás igénybevétele során megtapasztalhat.
  • Rendes körülmények között elérhető sebesség: amely naptári naponként legalább az idő 90%-ában meghatározott mértékben az Előfizető rendelkezésére áll.
  • Minimális (Garantált) sebesség: amely minden esetben az előfizető rendelkezésére áll.
  • A sebesség pontos számítása a kettő hatványa szerint történik. A jelölt érték bruttó sebesség, vagyis tartalmazza a hálózati forgalom irányításához szükséges jeleket is.

2: Gigabites (1000 Mbit/s) Ethernet interfész és megfelelően erős hardware szükséges.
3: Kizárólag FTTH területen érhető el, a maximálisan kínált letöltési sebesség teljes kihasználása egyszerre több (minimum 2 db) Gigabites (1000 Mbit/s) Ethernet interfészen keresztül lehetséges több előfizetői eszközzel.

KEDVEZMÉNYEK

Akció leírása: Egyedi területi akció, amely kizárólagosan bizonyos földrajzi területeken érhető el, előzetes információt Ügyfélszolgálatunktól kaphat. Kedvezményes havidíjak, továbbá 0 Ft a kiépítési díj. Szerződéskötés alkalmával előre be kell fizetni az első két hónap havidíját.

E-kedvezmény minden csomag esetén 420 Ft megtakarítás havonta (évente több mint 5 000 Ft megtakarítás). Előfizetőink az alábbi három feltétel együttes teljesülése esetén jogosultak az e-kedvezmény igénybevételére:

  • Az e-kedvezmény alapfeltétele az 1 éves hűségidő vállalása. Hűségidő lejáratát követően az előfizetők változatlanul igénybe vehetik.
  • Elektronikus számla (hiteles PDF e-mailes küldése) kibocsátási mód igénybevétele. Későbbi papír alapú számlára váltás esetén, a kedvezményt azt követően nem tudjuk biztosítani.
  • A számlák csoportos beszedési megbízással fizetési határidőre történő kiegyenlítése.

Internet és Kábeltévé szolgáltatás egyben: X-HOME2024

csomagjainkat ide kattintva tekintheti meg.

FTTB ÉS FTTH OPTIKAI INTERNET SZOLGÁLTATÁSUNK BEMUTATÁSA

FTTB

Az FTTB vezetékes Internet szolgáltatás olyan korszerű, nagy sebességű Internet hozzáférési szolgáltatás, amelyet a saját építésű és tulajdonú optikai hálózatunkon juttatunk el egészen az előfizető társasházáig. Az épületen belül történik meg a jel visszaalakítása olyan elektromos jellé, amelyet a routerek, számítógépek, már kezelni tudnak. Ez az átalakítás társasház esetén az épületben elhelyezett csillagponti elosztószekrényünkben történik, onnan már hagyományos 10/100 Mbites, szükség esetén 1000 Mbites UTP kábellel történik az előfizetők bekötése. A csatlakozáshoz felhasználónév/jelszó hitelesítés szükséges PPPoE protokoll segítségével, amelyet előfizetői szerződéskötéskor minden előfizető egyedileg kap meg.

FTTH

Az FTTH vezetékes Internet szolgáltatás olyan korszerű, nagy sebességű Internet hozzáférési szolgáltatás, amelyet a saját építésű és tulajdonú optikai hálózatunkon juttatunk el egészen az előfizető otthonáig. A lakáson belül történik a jel átalakítása egy erre a célra kifejlesztett (az előfizetőhöz kihelyezett ONT) eszközzel, olyan elektromos jellé, amelyet a routerek, számítógépek, már kezelni tudnak. Az ONT-hez csatlakoztatható hagyományos 10/100 Mbites, szükség esetén 1000 Mbites UTP kábel, a csatlakozáshoz felhasználónév/jelszó hitelesítés szükséges PPPoE protokoll segítségével, amelyet előfizetői szerződéskötéskor minden előfizető egyedileg kap meg.

A szolgáltatás csak a saját békéscsabai optikai hálózatunkon érhető el, azon épületekben, melyek bekötése a hálózatra már megtörtént, a pontos elérhetőségéről ügyfélszolgálatunk tud felvilágosítást adni.

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETEINK

FTTB és FTTH szolgáltatási területeinket ide kattintva tekintheti meg.

Kérdése van? Keresse ügyfélszolgálatunkat.