X-NET2020

Szélessávú optikai INTERNET Szolgáltatás Területi akció lakossági előfizetők részére

FTTH és FTTB – OPTIKAI HÁLÓZATON
Sávszélesség (le/feltöltés)1 99/99 Mbit/s 555/222 Mbit/s2 888/333 Mbit/s2 1111/444 Mbit/s3
Akciós előfizetési díj (1 éves hűséggel) e-kedvezménnyel 2 216 Ft 2 625 Ft 3 780 Ft 6 990 Ft
Adatforgalmi korlát korlátlan
Garantált le/feltöltési sebesség1 33 / 22 Mbit/s 222 / 66 Mbit/s 333 / 99 Mbit/s 444 / 111 Mbit/s
Akciós előfizetési díj (1 éves hűséggel) 2 636 Ft 3 045 Ft 4 200 Ft 7 410 Ft
Akciós előfizetési díj (hűség vállalása nélkül) 3 031 Ft 3 502 Ft 4 830 Ft 9 899 Ft

A feltüntetett árak bruttó díjak, az áfa összegét tartalmazzák!
1: A megadott sávszélesség, olyan bruttó érték, mely tartalmazza a keletkezett forgalom kiszolgálásához szükséges hálózati vezérlő jeleket is (L2 rétegben mérve).
2: Gigabites (1000 Mbit/s) Ethernet interfész és megfelelően erős hardware szükséges.
3: Kizárólag FTTH területen érhető el, a maximálisan kínált letöltési sebesség teljes kihasználása egyszerre több (minimum 2 db) Gigabites (1000 Mbit/s) Ethernet interfészen keresztül lehetséges több előfizetői eszközzel.

KEDVEZMÉNYEK

Akció leírása: Egyedi területi akció, amely kizárólagosan bizonyos földrajzi területeken érhető el, előzetes információt Ügyfélszolgálatunktól kaphat. Kedvezményes havidíjak, továbbá 0 Ft a kiépítési díj. Szerződéskötés alkalmával előre be kell fizetni az első két hónap havidíját.

E-kedvezmény minden csomag esetén 420 Ft megtakarítás havonta (évente több mint 5 000 Ft megtakarítás). Előfizetőink az alábbi három feltétel együttes teljesülése esetén jogosultak az e-kedvezmény igénybevételére:

  • Az e-kedvezmény alapfeltétele az 1 éves hűségidő vállalása. Hűségidő lejáratát követően az előfizetők változatlanul igénybe vehetik.
  • Elektronikus számla (hiteles PDF) kibocsátási mód igénybevétele. Későbbi papír alapú számlára váltás esetén, a kedvezményt azt követően nem tudjuk biztosítani.
  • A számlák csoportos beszedési megbízással történő kiegyenlítése.

Internet és Kábeltévé szolgáltatás egyben: X-HOME2020

Internet és Kábeltévé szolgáltatás egyben X-HOME2020 csomagjainkat ide kattintva tekintheti meg.

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETEINK

FTTB és FTTH szolgáltatási területeinket ide kattintva tekintheti meg.

FTTB ÉS FTTH OPTIKAI INTERNET SZOLGÁLTATÁSUNK BEMUTATÁSA

FTTB

Az FTTB vezetékes Internet szolgáltatás olyan korszerű, nagy sebességű Internet hozzáférési szolgáltatás, amelyet a saját építésű és tulajdonú optikai hálózatunkon juttatunk el egészen az előfizető társasházáig. Az épületen belül történik meg a jel visszaalakítása olyan elektromos jellé, amelyet a routerek, számítógépek, már kezelni tudnak. Ez az átalakítás társasház esetén az épületben elhelyezett csillagponti elosztószekrényünkben történik, onnan már hagyományos 10/100 Mbites, szükség esetén 1000 Mbites UTP kábellel történik az előfizetők bekötése. A csatlakozáshoz felhasználónév/jelszó hitelesítés szükséges PPPoE protokoll segítségével, amelyet előfizetői szerződéskötéskor minden előfizető egyedileg kap meg.

FTTH

Az FTTH vezetékes Internet szolgáltatás olyan korszerű, nagy sebességű Internet hozzáférési szolgáltatás, amelyet a saját építésű és tulajdonú optikai hálózatunkon juttatunk el egészen az előfizető otthonáig. A lakáson belül történik a jel átalakítása egy erre a célra kifejlesztett (az előfizetőhöz kihelyezett ONT) eszközzel, olyan elektromos jellé, amelyet a routerek, számítógépek, már kezelni tudnak. Az ONT-hez csatlakoztatható hagyományos 10/100 Mbites, szükség esetén 1000 Mbites UTP kábel, a csatlakozáshoz felhasználónév/jelszó hitelesítés szükséges PPPoE protokoll segítségével, amelyet előfizetői szerződéskötéskor minden előfizető egyedileg kap meg.

Kérdése van? Ide kattintva felteheti.