X-HOME2020 Lakossági csomagajánlat

Területi akció lakossági előfizetők részére

FTTH és FTTB – OPTIKAI HÁLÓZATON
Sávszélesség (le/feltöltés)1 99/99 Mbit/s 555/222 Mbit/s2 888/333 Mbit/s2 1111/444 Mbit/s3
Akciós előfizetési díj e-kedvezménnyel (1 éves hűséggel) 4 959 Ft 5 368 Ft 6 324 Ft 9 715 Ft
Kábeltévé szolgáltatás 91 digitális / 45 HD / 56 analóg kábeltévé csatorna
Adatforgalmi korlát korlátlan
Garantált le/feltöltési sebesség1 33 / 22 Mbit/s 222 / 66 Mbit/s 333 / 99 Mbit/s 444 / 111 Mbit/s
Akciós előfizetési díj (1 éves hűséggel) 5 379 Ft 5 788 Ft 6 744 Ft 10 135 Ft
Akciós előfizetési díj (hűség vállalása nélkül) 6 841 Ft 7 312 Ft 8 640 Ft 13 709 Ft

A feltüntetett árak bruttó díjak, az áfa összegét tartalmazzák!
1: A megadott sávszélesség, olyan bruttó érték, mely tartalmazza a keletkezett forgalom kiszolgálásához szükséges hálózati vezérlő jeleket is (L2 rétegben mérve).
2: Gigabites (1000 Mbit/s) Ethernet interfész és megfelelően erős hardver szükséges.
3: Kizárólag FTTH területen érhető el, a maximálisan kínált letöltési sebesség teljes kihasználása egyszerre több (minimum 2 db) Gigabites (1000 Mbit/s) Ethernet interfészen keresztül lehetséges több előfizetői eszközzel.

Csatornakínálatunk

Teljes kábeltévés csatornakínálatunkat ide kattintva tekintheti meg.

KEDVEZMÉNYEK

Akció leírása: Egyedi területi akció, amely kizárólagosan bizonyos földrajzi területeken érhető el, előzetes információt Ügyfélszolgálatunktól kaphat. Kedvezményes havidíjak, továbbá 0 Ft a kiépítési díj. Szerződéskötés alkalmával előre be kell fizetni az első két hónap havidíját.

E-kedvezmény minden csomag esetén 420 Ft megtakarítás havonta (évente több mint 5 000 Ft megtakarítás). Előfizetőink az alábbi három feltétel együttes teljesülése esetén jogosultak az e-kedvezmény igénybevételére:

  • Az e-kedvezmény alapfeltétele az 1 éves hűségidő vállalása. Hűségidő lejáratát követően az előfizetők változatlanul igénybe vehetik.
  • Elektronikus számla (hiteles PDF) kibocsátási mód igénybevétele. Későbbi papír alapú számlára váltás esetén, a kedvezményt azt követően nem tudjuk biztosítani.
  • A számlák csoportos beszedési megbízással történő kiegyenlítése.

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETEINK

FTTB és FTTH szolgáltatási területeinket ide kattintva tekintheti meg.

FTTB ÉS FTTH OPTIKAI INTERNET SZOLGÁLTATÁSUNK BEMUTATÁSA

FTTB

Az FTTB vezetékes Internet szolgáltatás olyan korszerű, nagy sebességű Internet hozzáférési szolgáltatás, amelyet a saját építésű és tulajdonú optikai hálózatunkon juttatunk el egészen az előfizető társasházáig. Az épületen belül történik meg a jel visszaalakítása olyan elektromos jellé, amelyet a routerek, számítógépek, már kezelni tudnak. Ez az átalakítás társasház esetén az épületben elhelyezett csillagponti elosztószekrényünkben történik, onnan már hagyományos 10/100 Mbites, szükség esetén 1000 Mbites UTP kábellel történik az előfizetők bekötése. A csatlakozáshoz felhasználónév/jelszó hitelesítés szükséges PPPoE protokoll segítségével, amelyet előfizetői szerződéskötéskor minden előfizető egyedileg kap meg.

FTTH

Az FTTH vezetékes Internet szolgáltatás olyan korszerű, nagy sebességű Internet hozzáférési szolgáltatás, amelyet a saját építésű és tulajdonú optikai hálózatunkon juttatunk el egészen az előfizető otthonáig. A lakáson belül történik a jel átalakítása egy erre a célra kifejlesztett (az előfizetőhöz kihelyezett ONT) eszközzel, olyan elektromos jellé, amelyet a routerek, számítógépek, már kezelni tudnak. Az ONT-hez csatlakoztatható hagyományos 10/100 Mbites, szükség esetén 1000 Mbites UTP kábel, a csatlakozáshoz felhasználónév/jelszó hitelesítés szükséges PPPoE protokoll segítségével, amelyet előfizetői szerződéskötéskor minden előfizető egyedileg kap meg.

Kérdése van? Ide kattintva felteheti.