X-HOME2023 Lakossági csomagajánlat

Területi akció lakossági előfizetők részére

Internet + Tv + Telefon egyben, hűségidőszak vállalásával, kedvezményes havidíjjal

FTTH és FTTB – OPTIKAI HÁLÓZATON
Maximális sebesség1 (letöltés/feltöltés) 333/111 Mbit/s2 666/222 Mbit/s2 999/333 Mbit/s2 1222/444 Mbit/s3
Rendes körülmények között elérhető sebesség1 (letöltés/feltöltés) 99/77 Mbit/s 333/111 Mbit/s 666/222 Mbit/s 777/333 Mbit/s
Minimális sebesség1 (letöltés/feltöltés) 33/22 Mbit/s 222/66 Mbit/s 333/99 Mbit/s 444/111 Mbit/s
Akciós előfizetési díj e-kedvezménnyel (1 éves hűséggel) 5 800 Ft 6 700 Ft 7 600 Ft 10 900 Ft
Kábeltévé szolgáltatás 87 digitális / 52 HD / 44 analóg kábeltévé csatorna
Telefon szolgáltatás X-PHONE-OTTHON
Adatforgalmi korlát korlátlan
Akciós előfizetési díj (1 éves hűséggel) 6 220 Ft 7 120 Ft 8 020 Ft 11 320 Ft
Akciós előfizetési díj (hűség vállalása nélkül) 9 270 Ft 9 795 Ft 10 530 Ft 16 410 Ft

A feltüntetett árak bruttó díjak, az áfa összegét tartalmazzák!
1 : A Szolgáltató által az előfizetői szerződésben vállalt le-és feltöltési sebességek:

  • Maximális (Névleges) sebesség: amelyet az Előfizető a szolgáltatás igénybevétele során megtapasztalhat.
  • Rendes körülmények között elérhető sebesség: amely naptári naponként legalább az idő 90%-ában meghatározott mértékben az Előfizető rendelkezésére áll.
  • Minimális (Garantált) sebesség: amely minden esetben az előfizető rendelkezésére áll.
  • A sebesség pontos számítása a kettő hatványa szerint történik. A jelölt érték bruttó sebesség, vagyis tartalmazza a hálózati forgalom irányításához szükséges jeleket is.

2: Gigabites (1000 Mbit/s) Ethernet interfész és megfelelően erős hardver szükséges.
3: Kizárólag FTTH területen érhető el, a maximálisan kínált letöltési sebesség teljes kihasználása egyszerre több (minimum 2 db) Gigabites (1000 Mbit/s) Ethernet interfészen keresztül lehetséges több előfizetői eszközzel.

Csatornakínálatunk

Kábeltévés csatornakínálatunkat ide kattintva tekintheti meg.

KEDVEZMÉNYEK

Akció leírása: Egyedi területi akció, amely kizárólagosan bizonyos földrajzi területeken érhető el, előzetes információt Ügyfélszolgálatunktól kaphat. Kedvezményes havidíjak, továbbá 0 Ft a kiépítési díj. Szerződéskötés alkalmával előre be kell fizetni az első két hónap havidíját.

E-kedvezmény minden csomag esetén 420 Ft megtakarítás havonta (évente több mint 5 000 Ft megtakarítás). Előfizetőink az alábbi három feltétel együttes teljesülése esetén jogosultak az e-kedvezmény igénybevételére:

  • Az e-kedvezmény alapfeltétele az 1 éves hűségidő vállalása. Hűségidő lejáratát követően az előfizetők változatlanul igénybe vehetik.
  • Elektronikus számla (hiteles PDF e-mailes küldése) kibocsátási mód igénybevétele. Későbbi papír alapú számlára váltás esetén, a kedvezményt azt követően nem tudjuk biztosítani.
  • A számlák csoportos beszedési megbízással fizetési határidőre történő kiegyenlítése.

FTTB ÉS FTTH OPTIKAI INTERNET SZOLGÁLTATÁSUNK BEMUTATÁSA

FTTB

Az FTTB vezetékes Internet szolgáltatás olyan korszerű, nagy sebességű Internet hozzáférési szolgáltatás, amelyet a saját építésű és tulajdonú optikai hálózatunkon juttatunk el egészen az előfizető társasházáig. Az épületen belül történik meg a jel visszaalakítása olyan elektromos jellé, amelyet a routerek, számítógépek, már kezelni tudnak. Ez az átalakítás társasház esetén az épületben elhelyezett csillagponti elosztószekrényünkben történik, onnan már hagyományos 10/100 Mbites, szükség esetén 1000 Mbites UTP kábellel történik az előfizetők bekötése. A csatlakozáshoz felhasználónév/jelszó hitelesítés szükséges PPPoE protokoll segítségével, amelyet előfizetői szerződéskötéskor minden előfizető egyedileg kap meg.

FTTH

Az FTTH vezetékes Internet szolgáltatás olyan korszerű, nagy sebességű Internet hozzáférési szolgáltatás, amelyet a saját építésű és tulajdonú optikai hálózatunkon juttatunk el egészen az előfizető otthonáig. A lakáson belül történik a jel átalakítása egy erre a célra kifejlesztett (az előfizetőhöz kihelyezett ONT) eszközzel, olyan elektromos jellé, amelyet a routerek, számítógépek, már kezelni tudnak. Az ONT-hez csatlakoztatható hagyományos 10/100 Mbites, szükség esetén 1000 Mbites UTP kábel, a csatlakozáshoz felhasználónév/jelszó hitelesítés szükséges PPPoE protokoll segítségével, amelyet előfizetői szerződéskötéskor minden előfizető egyedileg kap meg.

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETEINK

FTTB és FTTH szolgáltatási területeinket ide kattintva tekintheti meg.

Kérdése van? Keresse ügyfélszolgálatunkat.