Large Business

BÉRELT VONALI, SZIMMETRIKUS INTERNET SZOLGÁLTATÁSUNK

Rendkívül alkalmas VPN, VoIP és virtualizációs szolgáltatások igénybevételéhez, vagy telephelyek egy adathálózatba kapcsolásához. Azon vállalkozások számára ajánljuk, ahol az internet hozzáférés nem állhat le, nem csökkenhet a sávszélessége mert ez komolyan veszélyezteti az üzleti folyamataikat. Az egyedi igényeket figyelembe véve egy nagyvállalat vagy akár egy kis- és középvállalkozás számára is tökéletes megoldást jelent. Az elérés biztosítása történhet saját optikai kábeles vagy mikrohullámú hálózaton.

  LARGE BUSINESS LB-20 LARGE BUSINESS LB-30 LARGE BUSINESS LB-50 LARGE BUSINESS LB-100
Névleges sebesség1
(letöltés/feltöltés)
20/20 Mbit/s 30/30 Mbit/s 50/50 Mbit/s 100/100 Mbit/s
Havidíj
(határozatlan idejű szerződés esetén)
39 500 Ft 49 500 Ft 79 500 Ft 129 500 Ft

A feltüntetett árak nettó díjak, az áfa összegét még nem tartalmazzák!
1 : A sávszélesség pontos számítása a kettő hatványa szerint történik. A jelölt érték bruttó sávszélesség, vagyis tartalmazza a hálózati forgalom irányításához szükséges jeleket is.

A táblázatban nem szereplő egyedi sebességértékekre kérje akciós ajánlatunkat!

ALAPSZOLGÁLTATÁSOK

 • Korlátlan Internet hozzáférés egy üzleti felhasználó részére, a csomagban foglalt garantált sávszélességek mellett vehető igénybe.
 • Minden csomaghoz díjmentesen tartozik 1 db fix Publikus IP cím
 • Minden csomaghoz díjmentesen tartozik 1 db postafiók 500 megabyte tárhellyel
 • Határozatlan idejű szerződés
 • Szolgáltatás éves rendelkezésre állása: 99%
 • Hibaelhárítás megkezdése 8 órán belül

LÉTESÍTÉS FELTÉTELE

 • A szolgáltatást az InterNet-X Magyarország Kft. kizárólag saját hálózatán nyújtja.
 • Az előfizető az InterNet-X Magyarország Kft. hálózatához csatlakoztatható legyen.

KIÉPÍTÉSI DÍJ

 • A kiépítési díjat a szolgáltató határozza meg a mindenkori egyedi kiépítési feltételek alapján

KEDVEZMÉNYEK

IGÉNYELHETŐ KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

 • További Fix publikus IP cím: kérje akciós ajánlatunkat!
 • Saját domain név és webtárterület: kérje akciós ajánlatunkat!
 • További postafiókok: kérje akciós ajánlatunkat!

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETEINK

FTTB és FTTH szolgáltatási területeinket ide kattintva tekintheti meg.

FTTB ÉS FTTH OPTIKAI INTERNET SZOLGÁLTATÁSUNK BEMUTATÁSA

FTTB

Az FTTB vezetékes Internet szolgáltatás olyan korszerű, nagy sebességű Internet hozzáférési szolgáltatás, amelyet a saját építésű és tulajdonú optikai hálózatunkon juttatunk el egészen az előfizető társasházáig. Az épületen belül történik meg a jel visszaalakítása olyan elektromos jellé, amelyet a routerek, számítógépek, már kezelni tudnak. Ez az átalakítás társasház esetén az épületben elhelyezett csillagponti elosztószekrényünkben történik, onnan már hagyományos 10/100 Mbites, szükség esetén 1000 Mbites UTP kábellel történik az előfizetők bekötése. A csatlakozáshoz felhasználónév/jelszó hitelesítés szükséges PPPoE protokoll segítségével, amelyet előfizetői szerződéskötéskor minden előfizető egyedileg kap meg.

FTTH

Az FTTH vezetékes Internet szolgáltatás olyan korszerű, nagy sebességű Internet hozzáférési szolgáltatás, amelyet a saját építésű és tulajdonú optikai hálózatunkon juttatunk el egészen az előfizető otthonáig. A lakáson belül történik a jel átalakítása egy erre a célra kifejlesztett (az előfizetőhöz kihelyezett ONT) eszközzel, olyan elektromos jellé, amelyet a routerek, számítógépek, már kezelni tudnak. Az ONT-hez csatlakoztatható hagyományos 10/100 Mbites, szükség esetén 1000 Mbites UTP kábel, a csatlakozáshoz felhasználónév/jelszó hitelesítés szükséges PPPoE protokoll segítségével, amelyet előfizetői szerződéskötéskor minden előfizető egyedileg kap meg.

A szolgáltatás csak a saját békéscsabai optikai hálózatunkon érhető el, azon épületekben, melyek bekötése a hálózatra már megtörtént, a pontos elérhetőségéről ügyfélszolgálatunk tud felvilágosítást adni a 66/ 333-333-as telefonszámon.

Kérdése van? Ide kattintva felteheti.