X-airNET

Mikrohullámú internet szolgáltatásunk lakossági felhasználásra

Mikrohullámú csomagjainkat azon érdeklődőknek ajánljuk, akinél hagyományos vezetékes kapcsolat nincs kiépítve vagy nem kiépíthető, valamint nem adatforgalom alapú számlázást szeretnének. A szolgáltatás a települések vonzáskörzetében, külterületen is rendelhető.

X-airNET díjcsomagjaink Békési, Békéscsabai, Kétsopronyi, Orosházi, Telekgerendási hálózatunkon

X-airNETBBO-25 2 X-airNETBBO-45 3 X-airNETBBO-90 3
Maximális sebesség1 (letöltés/feltöltés) 25/2 Mbit/s 45/4 Mbit/s 90/10 Mbit/s
Rendes körülmények között elérhető sebesség1 (letöltés/feltöltés) 10/1 Mbit/s 20/2 Mbit/s 40/4 Mbit/s
Minimális sebesség1 (letöltés/feltöltés) 2,5/0,6 Mbit/s 3/0,7 Mbit/s 5/1 Mbit/s
Akciós előfizetési díj (1 éves hűséggel) e-kedvezménnyel 3 990 Ft 4 990 Ft 6 990 Ft
Adatforgalmi korlát korlátlan
Akciós előfizetési díj (1 éves hűséggel) 4 410 Ft 5 410 Ft 7 410 Ft
Akciós előfizetési díj (hűség vállalása nélkül) 6 300 Ft 8 400 Ft 10 500 Ft

X-airNET díjcsomagjaink Dévaványai, Gyomaendrődi hálózatunkon

X-airNETDGYK-15 2 X-airNETDGYK-25 X-airNETDGYK-50 3
Maximális sebesség1 (letöltés/feltöltés) 15/1,5 Mbit/s 25/2 Mbit/s 50/5 Mbit/s
Rendes körülmények között elérhető sebesség1 (letöltés/feltöltés) 7/1 Mbit/s 10/1,5 Mbit/s 20/2 Mbit/s
Minimális sebesség1 (letöltés/feltöltés) 1,5/0,25 Mbit/s 2/0,4 Mbit/s 3/0,6 Mbit/s
Akciós előfizetési díj (1 éves hűséggel) e-kedvezménnyel 3 990 Ft 4 990 Ft 6 990 Ft
Adatforgalmi korlát korlátlan
Akciós előfizetési díj (1 éves hűséggel) 4 410 Ft 5 410 Ft 7 410 Ft
Akciós előfizetési díj (hűség vállalása nélkül) 6 300 Ft 8 400 Ft 10 500 Ft

A feltüntetett árak bruttó díjak, az áfa összegét tartalmazzák!
1 : A Szolgáltató által az előfizetői szerződésben vállalt le-és feltöltési sebességek:

  • Maximális (Névleges) sebesség: amelyet az Előfizető a szolgáltatás igénybevétele során megtapasztalhat.
  • Rendes körülmények között elérhető sebesség: amely naptári naponként legalább az idő 90%-ában meghatározott mértékben az Előfizető rendelkezésére áll.
  • Minimális (Garantált) sebesség: amely minden esetben az előfizető rendelkezésére áll.
  • A sebesség pontos számítása a kettő hatványa szerint történik. A jelölt érték bruttó sebesség, vagyis tartalmazza a hálózati forgalom irányításához szükséges jeleket is.

2 : Az X-airNETDGYK-15 és az X-airNETBBO-25 csomagok csak lejárt hűségidejű, meglévő ügyfeleknek, új 1 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén rendelhető.
3 : Előzetes technikai felmérés szükséges. Az előzetes elbírálást 1 munkanapon belül vállaljuk, amennyiben nem szükséges helyszíni vizsgálat. Új végpont vagy amennyiben az egyedi műszaki körülmények miatt szükségessé válik a helyszíni felmérés azt az igény bejelentéstől számított 15 napon belül tudjuk vállalni. A technikai felmérés díjmentes.

KEDVEZMÉNYEK

Akció leírása: Akciós feltételek az 1 éves hűségidő vállalásával vehetők igénybe. 1 éves hűségvállalás esetén kiépítési díj 10 150 Ft vagy részletekben 12x1270Ft/hó fizetendő. További feltétel: szerződéskötés alkalmával előre be kell fizetni az első két hónap havidíját és a választott konstrukció szerinti díjakat.

E-kedvezmény minden csomag esetén 420 Ft megtakarítás havonta (évente több mint 5 000 Ft megtakarítás). Előfizetőink az alábbi három feltétel együttes teljesülése esetén jogosultak az e-kedvezmény igénybevételére:

  • Az e-kedvezmény alapfeltétele az 1 éves hűségidő vállalása. Hűségidő lejáratát követően az előfizetők változatlanul igénybe vehetik.
  • Elektronikus számla (hiteles PDF e-mailes küldése) kibocsátási mód igénybevétele. Későbbi papír alapú számlára váltás esetén, a kedvezményt azt követően nem tudjuk biztosítani.
  • A számlák csoportos beszedési megbízással fizetési határidőre történő kiegyenlítése.

Alapszolgáltatás

Internet hozzáférés egy felhasználó részére. Minden csomaghoz díjmentesen tartozik 1 db postafiók amely 500 megabyte tárhellyel rendelkezik.

Szolgáltatás feltételei

InterNet-X hálózati elérés a megfelelő műszaki paraméterekkel, amelyet munkatársaink vizsgálnak meg, előzetes információt Ügyfélszolgálatunktól kaphat. A szolgáltatást igénybe venni az előfizetői szerződés megkötésével lehetséges. A szolgáltatás megfelelő minőségben történő biztosítása érdekében csak az InterNet-X által biztosított vevőberendezéssel vehető igénybe. Az InterNet-X fenntartja magának a jogot, hogy ügyfeleinek sebességet adott havi 500 GB (békéscsabai hálózaton), vagy 250 GB (vidéki hálózaton) adatforgalom elérése után 0,5/ 0,25 Mbit/s-ra csökkentse (Extrém használat). A végponton kiszolgáló szerver nem üzemeltethető, a háztartáson kivüli megosztás nem engedélyezett.A sebesség tartós kihasználása és szerver üzemeltetés extrém felhasználásnak minősül. A szolgáltatáshoz nem kérhető fix publikus IP cím. A kihelyezett eszköz(ök) a Szolgáltató tulajdonában maradnak. Az Előfizető köteles a Szolgáltató által biztosított eszközök felelős őrzésére és jó gazdának megfelelő módon történő használatára. A nem üzemszerű használatból, az Előfizetőnek felróható okból történő meghibásodás, megsemmisülés, vagy eltűnés esetén, az Előfizetőnek kártérítési kötelezettsége keletkezik a Szolgáltató felé, melyet a Szolgáltató írásbeli kérésére 15 napon belül köteles egy összegben megfizetni a Szolgáltató részére.

Kiépítési díjak

A kiépítési díj kedvezmény nélkül bruttó 23 876 Ft. A kiépítési díj tartalmazza az egy végponthoz történő kiépítés munkadíját. Minden további anyagfelhasználás és végpontkiépítés díjköteles. A kiépítési díj meglévő antenna árbócra, vagy meglévő fali oldaltartóra helyezve, maximum 25m UTP kábel számítógépnél történő végződtetés esetén érvényes. A kiépítési díj nem tartalmazza a további szükséges kellékanyagokat (pl. új antennatartó, kábelcsatorna, stb). Minden szerződéskötést kiépítési felmérés előz meg, amely során munkatársaink a szolgáltatáshoz szükséges előfzetői végpont kiépíthetőségét megvizsgálják. A szolgáltatást csak az elégséges feltételek fennállása esetén vállaljuk kiépíteni (tiszta optikai rálátás a mikrohullámú központunkra, meglévő antennatartó, stb.). A felmérés díjmentes.

MIKROHULLÁMÚ INTERNET SZOLGÁLTATÁSUNK BEMUTATÁSA

A mikrohullámú szolgáltatásunk alapját képező kapcsolat egy vezeték nélküli adatkapcsolat ahol az ügyfélhez telepített antennás-rádiós eszköz a mi központi antennánkkal kommunikál. A szolgáltatás csak a központok meghatározott hatósugarában érhető el. Az antennák között tiszta optikai kapcsolatnak kell lenni, egyéb esetben a szolgáltatás nem vagy elégtelen minőségben működne. Mivel ez az Internet elérési megoldás teljes mértékben saját hálózaton történik, így a felhasználóknál nem szükséges kábeltelevíziós vagy telefon előfizetés fenntartás.

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETEINK

Mikrohullámú szolgáltatási területeinket ide kattintva tekintheti meg.

Kérdése van? Keresse ügyfélszolgálatunkat.