Mikrohullámú hálózaton – lakossági árlista

Mikrohullámú internet szolgáltatásunk bemutatása

A mikrohullámú szolgáltatásunk alapját képező kapcsolat egy vezeték nélküli adatkapcsolat ahol az ügyfélhez telepített antennás-rádiós eszköz a mi központi antennánkkal kommunikál. A szolgáltatás csak a központok meghatározott hatósugarában érhető el. Az antennák között tiszta optikai kapcsolatnak kell lenni, egyéb esetben a szolgáltatás nem vagy elégtelen minőségben működne. Mivel ez az Internet elérési megoldás teljes mértékben saját hálózaton történik, így a felhasználóknál nem szükséges kábeltelevíziós vagy telefon előfizetés fenntartás.

X-airNET díjcsomagjaink Békéscsabai hálózatunkon

  X-airNET-10-Bcs 2 X-airNET-15-Bcs X-airNET-30-Bcs X-airNET-40-Bcs 3 X-airNET-50-Bcs 3
Sávszélesség (le/feltöltés)1 10/1 Mbit/s 15/2 Mbit/s 30/3 Mbit/s 40/4 Mbit/s 50/5 Mbit/s
Garantált sebesség1 0,75/0,18 Mbit/s 1/0,25 Mbit/s 1,5/0,25 Mbit/s 2/0,31 Mbit/s 3/0,37 Mbit/s
Adatforgalmi korlát korlátlan
Alap előfizetési díj 3 050 Ft 3 894 Ft 5 664 Ft 8 486 Ft 12 744 Ft
Szolgáltatás havidíja 1 éves szerződés esetén 2 835 Ft 3 486 Ft 4 977 Ft 6 993 Ft 8 988 Ft

X-airNET díjcsomagjaink Vidéki hálózatunkon

(Békés, Csanádapáca, Dévaványa, Gyomaendrőd, Kamut, Orosháza)
  X-airNET-6 2 X-airNET-10 X-airNET-15 3 X-airNET-20 3 X-airNET-30 3
Sávszélesség (le/feltöltés)1 6/1 Mbit/s 10/1,5 Mbit/s 15/1,5 Mbit/s 20/2 Mbit/s 30/3 Mbit/s
Garantált sebesség1 0,6/0,1 Mbit/s 1/0,15 Mbit/s 1,5/0,15 Mbit/s 2/0,2 Mbit/s 3/0,25 Mbit/s
Adatforgalmi korlát korlátlan
Alap előfizetési díj 3 050 Ft 3 894 Ft 5 664 Ft 8 486 Ft 12 744 Ft
Szolgáltatás havidíja 1 éves szerződés esetén 2 835 Ft 3 486 Ft 4 977 Ft 6 636 Ft 8 988 Ft

1 : A megadott sávszélesség olyan bruttó érték, mely tartalmazza a keletkezett forgalom kiszolgálásához szükséges hálózati vezérlő jeleket is (L2 rétegben mérve).
2 : Az X-airNET-10 és a X-airNET-6 csomag csak lejárt hűségidejű, meglevő ügyfeleknek, új 1 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén rendelhető.
3 : Előzetes technikai felmérés szükséges. Az előzetes elbírálást 1 munkanapon belül vállaljuk, amennyiben nem szükséges helyszíni vizsgálat. Új végpont vagy amennyiben az egyedi műszaki körülmények miatt szükségessé válik a helyszíni felmérés azt az igény bejelentéstől számított 15 napon belül tudjuk vállalni. A technikai felmérés díjmentes.

Akció leírása :

Akciós feltételek az 1 éves hűségidő vállalásával vehetők igénybe. 1 éves hűségvállalás esetén kiépítési díj 10 150 Ft vagy részletekben 12x1270Ft/hó fizetendő. További feltétel: szerződéskötés alkalmával előre be kell fizetni az első két hónap havidíját és a választott konstrukció szerinti díjakat.

Alapszolgáltatás :

Internet hozzáférés egy felhasználó részére. Minden csomaghoz díjmentesen tartozik 1 db postafiók amely 500 megabyte tárhellyel rendelkezik.

Szolgáltatás feltételei :

InterNet-X hálózati elérés a megfelelő műszaki paraméterekkel, amelyet munkatársaink vizsgálnak meg, előzetes információt Ügyfélszolgálatunktól kaphat. A szolgáltatást igénybe venni az előfizetői szerződés megkötésével lehetséges. A szolgáltatás megfelelő minőségben történő biztosítása érdekében csak az InterNet-X által biztosított vevőberendezéssel vehető igénybe. Az InterNet-X fenntartja magának a jogot, hogy ügyfeleinek sávszélességét adott havi 500 GB (békéscsabai hálózaton), vagy 250 GB (vidéki hálózaton) adatforgalom elérése után 0,5/ 0,25 Mbit/s-ra csökkentse (Extrém használat). A végponton kiszolgáló szerver nem üzemeltethető, a háztartáson kivüli megosztás nem engedélyezett.A sávszélesség tartós kihasználása és szerver üzemeltetés extrém felhasználásnak minősül. A szolgáltatáshoz nem kérhető fix publikus IP cím. A kihelyezett eszköz(ök) a Szolgáltató tulajdonában maradnak. Az Előfizető köteles a Szolgáltató által biztosított eszközök felelős őrzésére és jó gazdának megfelelő módon történő használatára. A nem üzemszerű használatból, az Előfizetőnek felróható okból történő meghibásodás, megsemmisülés, vagy eltűnés esetén, az Előfizetőnek kártérítési kötelezettsége keletkezik a Szolgáltató felé, melyet a Szolgáltató írásbeli kérésére 15 napon belül köteles egy összegben megfizetni a Szolgáltató részére.

Kiépítési díjak :

A kiépítési díj kedvezmény nélkül bruttó 23 876 Ft. A kiépítési díj tartalmazza az egy végponthoz történő kiépítés munkadíját. Minden további anyagfelhasználás és végpontkiépítés díjköteles. A kiépítési díj meglévő antenna árbócra, vagy meglévő fali oldaltartóra helyezve, maximum 25m UTP kábel számítógépnél történő végződtetés esetén érvényes. A kiépítési díj nem tartalmazza a további szükséges kellékanyagokat (pl. új antennatartó, kábelcsatorna, stb). Minden szerződéskötést kiépítési felmérés előz meg, amely során munkatársaink a szolgáltatáshoz szükséges előfzetői végpont kiépíthetőségét megvizsgálják. A szolgáltatást csak az elégséges feltételek fennállása esetén vállaljuk kiépíteni (tiszta optikai rálátás a mikrohullámú központunkra, meglévő antennatartó, stb.). A felmérés díjmentes.

Csomagmódosítás :

A csomagot módosítani alap esetben csak a vállalt hűségidő letelte után lehet hónapfordulóval, rendezett folyószámla egyenleg esetén. A csomagmódosításnak egyszeri díja van (szerződésmódosítási díj), mely a mindenkor hatályos ÁSZF-ben található meg. Azonos vagy magasabb havidíjú csomagra történő váltás esetén a szerződésmódosítási díjat akciós időszakban kedvezményként nem érvényesítjük. Csomagmódosítási kérelmeket kizárólag írásban (levél vagy fax), aláírva, aktuális hónap 26-ig fogadunk el. Az aktuális feltételekkel kapcsolatban az ügyfélszolgálatunktól kérhet tájékoztatást!

Szerződésbontás :

Határozott idejű szerződés határidő előtti felmondásakor az ügyfél köteles a kiépítési díj kedvezményét, valamint a kedvezményes és a teljesárú havidíj közötti különbséget visszamenőleg megfizetni. A mindenkori alap árlistát és a szolgáltatás minőségi paramétereit az ÁSZF tartalmazza. Az InterNet-X eltekint a kedvezményes összeg visszafizetésétől, ha a szerződésben rögzített alapszolgáltatásokat biztosítani önhibájából nem tudja. Szerződés megszűnés esetén az előfizető köteles gondoskodni a kihelyezett eszközök visszajuttatásáról a szolgáltató részére 15 munkanapon belül, amennyiben ezt nem vagy hiányosan teljesíti a szolgáltató jogosult az ÁSZF szerinti eszköz megtérítési díjakat kiszámlázni. Szerződés megszüntetési kérelmeket kizárólag írásban (levél vagy fax), aláírva, aktuális hónap 26-ig fogadunk el.

Szolgáltatási területeink

Mikrohullámú szolgáltatási területeinket ide kattintva tekintheti meg.

Mikrohullámú csomagjainkat azon érdeklődőknek ajánljuk, akinél hagyományos vezetékes kapcsolat nincs kiépítve vagy nem kiépíthető, valamint nem adatforgalom alapú számlázást szeretnének. A szolgáltatás a települések vonzáskörzetében, külterületen is rendelhető.

Kérdése van? Ide kattintva felteheti.